FNV en Informagency in 2017 samen verder

De afgelopen jaren was er binnen de verschillende  ontwikkelingen bij FNV al een intensieve samenwerking ontstaan tussen FNV en Informagency. De rol van Informagency veranderde door deze periode heen van projectleider van verschillende projecten naar Project Coördinator IISF. Door de fusie van verschillende vakbonden in 2015 moest en moet er veel gebeuren om de verschillende bonden op de juiste wijze met elkaar, maar vooral een sterke en uniforme manier van communiceren en ondersteunen van, naar en met de leden van FNV uit te werken, wat leidt naar een sterk en moderne FNV. Dit vraagt om grote veranderingen en die worden door de business op verschillende niveaus uitgedacht en aangegeven en door het projectbureau IISF uitgevoerd op het snijvlak van Business en ICT.

Binnen dit projectbureau is Informagency verantwoordelijk voor de structuur en aansturing en controle van de gemaakte afspraken. Informagency ondersteund hierbij de Projecten Manager en de Programmamanager IB & ICT van FNV. Door de inzet van de afgelopen periode heeft FNV besloten het komende jaar weer gebruik te maken van Informagency.

Vanuit hier danken wij de FNV voor dit vertrouwen en kijken uit naar een nieuw jaar met sterke oplossingen en een mooie samenwerking.

<< Terug