Informagency lid Brabants Genoegen

Informagency is lid van netwerkclub Brabants Genoegen. Iedere maand komen ondernemers bij elkaar om onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner te netwerken. Brabants Genoegen organiseert ook met regelmaat netwerkborrels en -beurzen.

Netwerkdiners Brabants Genoegen

Brabants Genoegen InformagencyInitiator van Brabants Genoegen is Cees van der Horst, directeur en eigenaar van Cees van der Horst Organisatie & Evenementen. In mei 2012 organiseerde hij de eerste bijeenkomst. Inmiddels komen zo’n 80 ondernemers maandelijks bij elkaar om tijdens een diner te netwerken. De diners worden op wisselende locaties in West-Brabant georganiseerd. Periodiek wijkt het gezelschap uit naar België of Oost-Brabant. Dit netwerk kent geen verplichting tot aanwezigheid. U bent vrij om te komen wanneer het u schikt.

 

 

Netwerkbeurzen

Naast de netwerkdiners organiseert Brabants Genoegen ook borrels en tweedaagse netwerkbeurzen. Tijdens deze beurzen heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf extra onder de aandacht van andere bedrijven te brengen en uw relaties uit te nodigen om een bezoekje te komen brengen aan uw stand.

Netwerken Breda

Mark Donkersloot, eigenaar van Informagency: “Ik ben lid geworden omdat je bij Brabants Genoegen op een gemoedelijke en laagdrempelige manier kunt netwerken. Je leert er in een gezellige sfeer veel andere ondernemers kennen die hun netwerk en kennis delen. U bent van harte welkom om een keer met mij mee te gaan naar een van de bijeenkomsten!”

Meer weten? Kijk dan op http://www.brabants-genoegen.nl/.

 

<< Terug