Informagency partner WISEplus

Het projectmatig inzetten van professionals op hbo-niveau of hoger; dat is waar WISEplus uit Bergen op Zoom voor staat. Deze organisatie bundelt krachten, kennis en ervaring tot een uniek samenwerkingsverband. WISEplus vult daarmee tijdelijke vacatures in of zet professionals op projecten. Zo ook op de projecten van Informagency. Informagency is blij met dit initiatief en kan hierdoor flexibel gebruik maken van ervaren consultants bij verschillende projecten.

Multidisciplinaire benadering

WISEplus InformagencyWISEplus biedt projectmatige bedrijfsondersteuning en de mogelijkheid tot het tijdelijk invullen van vacatures. Binnen het team zijn tal van disciplines vertegenwoordigd waardoor ze beschikken over een groot en gevarieerd netwerk. Deze multidisciplinaire benadering komt voort uit jarenlange ervaring, kennis en kunde. Door deze te bundelen versterken zij elkaars professionele deskundigheid.

 

 

 

Hoe werkt WISEplus?

WISEplus is flexibel en snel inzetbaar. In slechts enkele gesprekken brengen zij uw vraag of probleem helder in kaart. Zij koppelen de juiste professionals aan uw vraagstuk om een gericht resultaat te behalen. Hier rekenen zij geen vergoeding voor. Als een opdrachtgever tot overeenstemming komt met de professional, spreken ze samen af hoe dit verder ingevuld wordt. WISEplus staat daar verder buiten. Bij de invulling van de overeenkomst kunt u denken aan:

    • een ZZP-overeenkomst;
    • een payroll-constructie;
    • tussenkomst van een uitzendbureau;
    • een (tijdelijk) contract (er zijn subsidiemogelijkheden voor 50-plussers).

Informagency en WISEplus

Informagency werkt nauw samen met WISEplus en wil dit in de toekomst zeker blijven doen. Mark Donkersloot: “Wij proberen altijd kansen te signaleren en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Dit spelen we graag door naar WISEplus, zodat we elkaar sterker maken dan wel al zijn.”

Contact WISEplus

Wilt u meer informatie? Kijk dan zeker op de website van WISEplus: www.wiseplus.nl.

 

<< Terug