Informagency Sponsor van Stichting het vergeten Kind

hvk2016Informagency is in 2015 gestart als sponsor van de stichting Het vergeten kind en draagt deze stichting een warm hart toe.

Informagency is gestart met dit sponsorschap als cadeau voor GRAZImedia. Maar waar houdt Stichting Het Vergeten Kind zich mee bezig. Een goed moment om in deze tijd daar aandacht voor te vragen; Niet thuis kunnen opgroeien, dat wil geen enkel kind. Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. De leeftijd ligt tussen de 0 en 18 jaar en vaak leven zij noodgedwongen in opvangcentra met minimale speelmogelijkheden en beperkte traumabegeleiding in een vaak sobere leefomgeving. Stichting Het Vergeten Kind en Informagency vinden dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren.

Zit u ook te denken aan schenken aan een goed doel, dan adviseren wij u om zeker eens te kijken naar deze stichting. U helpt er een hoop kinderen mee.

Meer informatie? Kijk op http://www.hetvergetenkind.nl.

<< Terug