Kennis leidt naar inzicht en oplossingen – Executive Master of IT Governance.& Assurance

Kennis vergaren stopt niet op het moment dat je gaat werken. Alles wat je hebt geleerd ga je in de praktijk omzetten naar pragmatische oplossingen of die dragen bij tot het verhogen van de waarde van je output. Vaak wordt die theoretische kennis omgezet in dag dagelijkse werkzaamheden, of een onderdeel hiervan, maar ook vaak wordt de kennis opgeslagen en zakt het weg, tot het moment dat deze weer gebruikt kan worden.

Waar nodig wordt nieuwe kennis die nodig is opgedaan via trainingen, learning-on-the-job, cursussen of e-learning trajecten. In sommige gevallen willen we echter meer weten, willen we begrijpen hoe bepaalde processen werken, hoe theorieën zijn ontstaan en wat de achtergrond hiervan is. Deze kennis is vaak onderdeel van zwaardere trainingen en / of opleidingen, maar bieden veel inzicht. Om de hoeveelheid veranderingen, disruptief en nieuw, en de snelheid ervan beter te kunnen vertalen voor de klanten van Informagency heeft Mark Donkersloot besloten om per 1 september 201 6 te starten met zijn Executive Master of IT Governance.& Assurance. Binnen deze Master wordt er op verschillende niveaus gekeken naar de aansturing van ICT projecten en ICT veranderingen en dan met name Governance . Overige onderdelen van zijn opleiding zijn;  Enterprise Architecture, Business IT Strategy, Business IT Management en IT Security Management.

Afstuderen

Als Master Thesis zal Mark Donkersloot samen met een medestudent, gaan samenwerken met The Standish Group uit Amerika, o.l.v. Prof. Dr. Ing. Hans Mulder. Hoewel er inmiddels verschillende gesprekken geweest zijn en de eerste opzet en structuur is uitgewerkt is de onderzoeksvraag nog in volle beweging, zoals het ook hoort. De verwachting is dat de Master Thesis in juni 2018 wordt verdedigd op de Antwerp Management School in Antwerpen.

<< Terug