Mark Donkersloot

De zaakvoerder en oprichter van Informagency is Mark Donkersloot MSc. Mark studeerde succesvol Business IT & Management aan de Avans Hoge school en behaalde zijn Master IT Governance & Assurance aan de Antwerp Management School. Hij heeft 20+ jaar ervaring en expertise in ICT, proces-, informatie- en projectmanagement. Hij richtte Informagency op vanuit de marktvraag. En met succes! Sinds de oprichting heeft het bedrijf al vele (non-)profit organisaties geadviseerd, ondersteund en begeleid op het gebied van proces-, informatie- en projectmanagement. Door de jarenlange EMEA ervaring kan Informagency op senior niveau de volgende domeinen ondersteunen: Government, (non)profit organisaties, Pharma/Medical, bovenkant KMO/MKB, business en financial.

Informatiemanagement

Mark Donkersloot - Informagency - informatiemanagement“Informatie vormt de basis van elke organisatie. Een organisatie staat of valt met goed informatie- en procesmanagement. Door de toenemende waarde van informatie en informatiestromen door de processen heen, hebben steeds meer ondernemers en managers behoefte aan een specialistische partner die ze ondersteunt bij het realiseren van de meest optimale oplossing. Door deze toenemende marktvraag besloot ik Informagency op te richten. Het is altijd een stap om een nieuw bedrijf op te zetten. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad, dat ik deze stap heb genomen.”

Uiteenlopende vraagstukken

“Ondernemen geeft veel vrijheid. Je bepaalt zelf de koers die wordt gevaren. Wij komen met veel organisaties in contact. Het oplossen van uiteenlopende vraagstukken voor een diversiteit aan opdrachtgevers, maakt ons werk erg uitdagend en afwisselend. Klanten van Informagency hebben altijd één aanspreekpunt, waardoor er altijd snel geschakeld kan worden. Dat werkt erg prettig, zowel voor onze klanten als voor ons.”

Procesanalyses

“Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij vrij snel resultaten realiseren. Dat geeft ontzettend veel voldoening. Informagency is aardig op weg een autoriteit te worden in onze branche. Daarmee hopen we in Nederland en Vlaanderen nog meer organisaties te kunnen helpen met onze kennis en ervaring in ons mooie vakgebied.”

Contact Mark Donkersloot

Een afspraak met Mark leidt al snel tot goede ideeën om kosten te besparen en efficiency te verhogen. Bel naar (EU) 0032 4 7078 6409. Mailen kan ook: m.donkersloot@informagency.be. Informagency helpt u graag verder!