Informagency helpt grootste vakbond uit de brand

Wat begon met een analyse-opdracht voor de grootste vakbond van Nederland, namelijk FNV, leidde voor Mark Donkersloot van Informagency tot projectmanagement binnen dit bedrijf. ‘Wij zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden’, zegt Jan Coppens, hoofd ICT van FNV, vastbesloten.

Vakbondenfusie

Mark Donkersloot Informagency procesmanager ad interimJan Coppens is werkzaam bij een organisatie die is ontstaan uit de vakbondenfusie tussen FNV Vakcentrale, AbvaKabo FNV, FNV Bondgenoten, FNV Bouw en FNV Sport. “Deze fusie zorgt ervoor dat we met een bijzondere uitdaging te maken hebben op dit moment. Eind oktober is het akkoord voor de fusie gegeven en sinds januari zijn we daadwerkelijk juridisch één.”

Inventarisatie en impactanalyse

“Vanuit de ICT afdeling zijn we al ruim anderhalf jaar bezig met de voorbereidingen voor de fusie en verwachten we nog enkele jaren bezig te zijn met de uitwerking ervan. Die uitdaging maakt het werken voor FNV bijzonder leuk, maar ook wat zwaarder dan gebruikelijk. Mark heeft ons met zijn bedrijf Informagency veel werk uit handen genomen. Informagency maakte een inventarisatie van alle bestaande management- en stuurinformatie van de vier vakbonden als ook een impactanalyse bij het samengaan van de afdelingen en automatisering.”

Projectmanagement vakbond

“De samenwerking met Informagency hebben wij als heel positief ervaren. Zonder de hulp van Mark hadden we deze resultaten nooit kunnen bereiken. Hij doet zijn werk heel secuur, daar zijn we enorm blij mee. Mark is een communicatief sterk persoon, hij doet wat hij belooft en belooft wat hij kan doen. Ook is hij altijd op de hoogte van wat er gebeurt en wat er moet gebeuren qua nieuwe ontwikkelingen. Door zijn inzet is er meer werk verricht dan wij zelf zouden kunnen doen. Daarom hebben we hem na de initiële opdracht ook ingehuurd voor andere projecten. Ik zou hem zeker aanbevelen aan andere relaties.”

Kijk hier voor meer informatie over projectmanagement door Informagency.

<< Terug