Quick Scan Informatiemanagement

Met de Quick Scan Informatiemanagement analyseert Informagency binnen een kort tijdsbestek uw informatiestromen, bedrijfsprocessen en maken wij de vertaalslag naar automatiseringsoplossingen.

Quick Scan Informatiemanagement

Op basis van de door ons ontwikkelde methodiek, kijken wij naar tactische en operationele controlemomenten en verwerken wij deze in de Informagency Informatie- en Proceskaart. Hierdoor zijn wij in staat u binnen een kort tijdsbestek te adviseren in:

– verbeteringen die u direct kunt toepassen;
– processen die u kunt stroomlijnen;
– hoe u uw medewerkers beter kunt ondersteunen.

Waarom Quick Scan Informatiemanagement?

Met de Quick Scan Informatiemanagement van Informagency heeft u binnen een zeer kort tijdsbestek inzicht in uw huidige bedrijfsprocessen en informatiestromen en weet u hoe en of deze aansluiten op de huidige en gewenste situatie. U bent in staat om aanpassingen snel door te voeren en kunt de impact daarvan goed inschatten.

Hoe werkt het?

1: U vraagt de Quick Scan aan.
2: Samen met u bepalen wij wat er binnen de analyse valt.
3: U levert de resources voor informatie aan. Denk hierbij aan interviews, documenten, procesbeschrijvingen, etc.
4: Informagency maakt de analyse.
5: Binnen twee tot drie dagen leggen wij u een praktisch en waardevol advies neer.
6: U wilt dat wij het advies voor u implementeren? Als dank voor uw vertrouwen krijgt u de Quick Scan Informatiemanagement cadeau!

Contact Quick Scan Informatiemanagement

Informagency is geen leverancier van ICT- en automatiseringsoplossingen, maar een onafhankelijke kennispartner op het gebied van informatie- en projectmanagement. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons:  (EU) 0032 4 70 78 64 09. Mailen mag natuurlijk ook: info@informagency.be. Informagency helpt u graag verder!